Selskapet bekrefter at de er i eksklusive samtaler med Nomad Holdings om salg av virksomhetene i Fastlands-Europa.

Det melder Intrafish torsdag.

Ifølge en uttalelse fra Findus sier de at de er i samtaler med Nomad Holding om salg av virksomheten på kontinental-Europa.

«Findus-konsernet ønsker å meddele at foreløpige diskusjoner blir holdt eksklusivt med Nomad Holdings om et eventuelt salg av Findus' kontinental-europeiske virksomheter», heter det i uttalelsen.

Omfanget av diskusjonene inkluderer Findus Nordic, inkludert Sverige, Norge, Finland og Danmark, og Findus Southern Europe, inkludert Frankrike, Spania og Belgia, men ikke Youngs Seafood Limited, Findus-konsernets fisk- og sjømatselskap i Storbritannia.

Due Diligence av selskapet pågår nå ifølge meldingen fra Findus.

Det understrekes at forhandlingene ikke trenger å føre til et salg, og at i tillegg til Due Diligence må også ansattes medinnflytelse og regulatoriske spørsmål tas opp.

«I mellomtiden er hele Findus Group i alle markeder fokusert på å drive som normalt og fortsette å betjene sine kunder og produsere mat av høy kvalitet til forbrukere over hele Europa», skriver selskapet.

Centerview Partners er konstituert som finansiell rådgiver for Findus' aksjonærer.

 

Les også: Her tester Ikea nytt storby-konsept

Statoil varsler kraftig fall

Oljejobbene forsvinner: - Vi er alle veldig bekymret

Skattesjefen: – Desperat jakt på grep mot svart økonomi(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.