Matvare- og næringsmiddelkonsernet Orkla skrinlegger planene om å restrukturere virksomheten ved Idun Rygge, ifølge en melding mandag.

Dermed beholdes produksjonen i Norge.

- Vi utredet mulighetene for å flytte produksjonen til vår fabrikk i Fågelmara, som produserer ketchup og dressing for flere land. Vi har kommet frem til at vi ikke ønsker å presse kapasiteten ved fabrikken ytterligere. Det har vært et viktig vurderingspunkt at vi skal være leveringsdyktige overfor kunder og forbrukere, sier styreleder Atle Vidar Nagel-Johansen i Orkla Foods Norge.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Ser oljeprisen 20 dollar høyere neste år

Ser enda større tap  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Trumps utenrikspolitikk: - America first
Donald Trump vil ruste opp de amerikanske væpnede styrkene om han blir president. De andre NATO-landene må betale sin del, hvis ikke må USA la disse landene forsvare seg selv, vi har ikke noe valg, gjentok Trump i en ventet tale om utenrikspolitikk.
02:06
Publisert: