I forhandlingene om Oslopakke 3, ble spørsmålet om strekningen fra Strand i Bærum til Asker utsatt, men Gustavsen har ingen planer om å sette planleggingen av ny vei på vent, skriver VG.

– Statens vegvesen vil fortsette arbeidet med planleggingen av resterende parsell av E18 Vestkorridoren i henholdsvis Bærum kommune og Asker kommune i tråd med tidligere fremdriftsplan, skriver Terje Moe Gustavsen i en epost til avisen.

– I den nylig inngåtte avtalen heter det: «Oslo og Akershus understreker at man på det nåværende tidspunkt, for sin del, ikke har konkludert hvordan utbyggingen (…) konkret skal gjennomføres», refererer han.

I avtalen står det også at «Oslo og Akershus anmoder Statens vegvesen om også å utarbeide alternativer for strekningen E18 Strand-Drengsrud med reduserte kostnader og som sikrer at veikapasiteten inn til Oslo ikke øker».

Også samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) er innstilt på at veien skal bygges helt til Asker.

– Min intensjon er – og har hele tiden vært – at hele strekningen bygges ut. Ettersom E18 er en statlig vei vil vi fortsette planleggingen av strekningen mellom Strand og Asker, sier Frp-statsråden.

 

Les også: Trump om norske skoleresultater: - Norge er kjempebra!

- Jeg løper fordi det gjør meg i stand til å reise mye, gå i alle middagene, jobbe så hardt

Stenger dørene til luksussenter etter knapt et år

 

Se DNtv: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Kan du komme i form på en elsykkel?

Kan man komme i form på en elsykkel?
Episode 1: Formsjekk. DN skal følge Kim Finseth (31) gjennom ett år med trening på elsykkel. Målet er Birkebeinerrittet 2017.
03:32
Publisert: