Rett før påske arrangerte Apple en hemmelig Apple Watch-workshop i London for utvalgte utviklere. Blant de 12 inviterte utviklerne fra Europa var også utviklerne bak appen Capsule.fm (se faktaboks).

- Hensikten med workshopen var at vi skulle få tidlig tilgang til de fysiske klokkene for å se hvordan brukeropplevelsen er og å teste ut våre egne løsninger slik sluttbrukerne vil oppleve dem, sier gründer Espen Systad i Capsule.fm.

Utviklerne fikk en hel dags tilgang til Apple Watch i et lukket lokale, og det var streng fokus på sikkerhet og hemmelighold.

- De var veldig nøye på at vi ikke tok bilder, film eller skjermdumper av klokken. Kameralinsene på telefonene og pc-ene våre ble tapet over før vi fikk klokkene, sier Systad.

Intuitivt

Førsteinntrykket Capsule.fm fikk av Apple Watch er at det går raskt å sette seg inn i hvordan den fungerer.

Gründerne av Capsule.fm-appen på hemmelig Apple Watch-workshop. Bildet er tatt utenfor Apples kontorer - før de gikk inn måtte de sette tape over kameralinsen på telefonene. Fra venstre: Espen Systad og Tor Langballe.
Gründerne av Capsule.fm-appen på hemmelig Apple Watch-workshop. Bildet er tatt utenfor Apples kontorer - før de gikk inn måtte de sette tape over kameralinsen på telefonene. Fra venstre: Espen Systad og Tor Langballe. (Foto: Capsule.fm.)
- Den blir raskt naturlig og intuitiv å bruke. Dette er et enkelt produkt, uten noen stor wow-faktor, men den gjør en god jobb med å holde Iphonen i lomma. Apple Watch virker veldig lite «nerdete» og passer etter mitt skjønn for alle, enten man er interessert i teknologi eller ikke, sier Systad.

Apple ønsker ikke å kommentere denne artikkelen.

Les også:
Tar klokkekampen mot Apple
Her er Apple Watch  
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.