Meyer overtar etter Peter Batta, skriver Huseiernes Landsforbund i en pressemelding.

– Morten Andreas Meyer har omfattende erfaring fra lederroller i privat næringsliv, sentrale politiske roller og strategisk kommunikasjonsrådgivning. Hans varierte bakgrunn gjør ham svært godt egnet til å lede Huseierne inn i en ny tid og ytterlige forsterke organisasjonens posisjon, sier Inger Johanne Dehli, leder av ansettelseskomiteen og nestleder i styret i Huseiernes Landsforbund, i pressemeldingen.

Tidligere har Meyer hatt flere ledende stillinger i IBM og KPMG. Han var også statssekretær i Kommunal- og regionaldepartementet i perioden fra 2001 til 2004,  samt moderniseringsminister fra 2004 til 2005.

– Mye å takke Batta for

Meyer begynner i Huseiernes Landsforbund 1. juni. 

Leder for Huseiernes Landsforening, Peter Batta, slutter etter 30 år.
Leder for Huseiernes Landsforening, Peter Batta, slutter etter 30 år. (Foto: Vidar Ruud/NTB Scanpix)

– Boligen vår er viktig for å skape trygghet i hverdagen og bidrar til sosial utjevning og integrering. Jeg ser frem til å utvikle Huseierne til en enda sterkere stemme på vegne av boligeierne, sier han.

Peter Batta (66) har ledet Huseiernes Landsforbund siden 1987. Siden den gang har organisasjonen vokst fra 5.000 til over 220.000 medlemmer.

– Peter Batta har bygget en meget solid organisasjon, utviklet et omfattende og attraktivt medlemstilbud og sørget for et av landets beste juridiske rådgivingsmiljø for boligeiere. Det er mange som har mye å takke Batta for, sier Deli.

Administrerende direktør Per Høiby i First House skryter av sin tidligere kollega.

– Morten Meyer har gjort en veldig god jobb de årene han har vært hos oss. Vi respekterer naturligvis at han etter mange år som konsulent nå søker nye utfordringer. Slik er arbeidslivet. First House får stadig nye kunder og vi har svært dyktige medarbeidere til å betjene disse. Vi er vel etablerte i markedet og er ikke avhengige av enkeltpersoner, sier Høiby.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se de spektakulære dronebildene fra brøyting fv 55 over Sognefjellet
Dronebilder fra Sognefjellet hvor Vegvesenet er i full gang med å brøyte fylkesvei 55. I spektakulære omgivelser jobber fresen seg sakte gjennom de enorme snømassene. Jobben tar rundt to uker og til tross for at det ikke har vært noen snørekord i år.
01:01
Publisert: