Leder Morten Woldsdal i pr-bransjeforenigen KOMM bekrefter at han har mottatt klagen fra Gelmyuden.Kise mot First House.

- I min tid som leder i Komm er det første gang et medlemsbyrå har klaget inn ett annet byrå til bransjeforeningen. Jeg verken kan eller vil si noe om innholdet i klagen før den er behandlet på en grundig og forsvarlig måte i styret i Komm, sier Woldsdal.

Les hele klagen fra Geelmuyden.Kiese her

Woldsdal bekrefter at KOMM nå har mottatt to skriftlige klager på kommunikasjonsbyrået First House.  

- Den ene er fra Greenpeace og Fremtiden i våre hender, og den andre er fra Geelmuyden.Kiese. Disse klagene er til behandling i styret i KOMM i henhold til de prosedyrer vi har vedtatt for denne typen saker. First House er bedt om å komme med en skriftlig redgjørelse i styret i forbindelse med begge klagene, sier Morten Woldsdal.

Den skriftlige redegjørelsen fra First House vil bli diskutert på det neste styremøte i KOMM i midten av august.

- Da vil vi beslutte om vi eventuelt skal be om en vurdering fra vårt nyopprettede etiske råd.

Under årsmøtet i slutten av mai ble det opprettet et eget etisk råd for kommunikasjonsbransjen. I dette rådet sitter tre representanter; Kai Krüger Henriksen fra Veidekke, Abelia-advokat Linda Leiro Egseth, og Trond Albert Skjelbred fra Nor-PR.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.