– Vi har ikke vært venner, understreker Clinton i et intervju med tidsskriftet People.

– Selvsagt kjente vi hverandre i New York. Jeg kjenner mange mennesker, sier hun.

Trump har gjentatte ganger trukket fram sitt vennskap med Bill og Hillary Clinton, som også var gjester i bryllupet hans i 2005.

I et intervju med Fox News i 2014 understreket Trump at han likte Clinton-paret svært godt.

Etter at mangemilliardæren meldte seg på i kappløpet om å bli republikanernes presidentkandidat, og Hillary Clinton kunngjorde sitt kandidatur hos Demokratene, har tonen blitt gradvis surere.

I november hevdet Trump at Hillary Clinton ikke hadde den nødvendig styrke og utholdenhet til å være president, og han omtalte henne i samme slengen som tidenes verste utenriksminister i USA, en post hun hadde fra 2009 til 2013.

Hillary Clinton har på sin side omtalt Trump som en sexistisk bølle i valgkampen.

People har også intervjuet Clintons datter Chelsea, som medgir at hun er venn med Trumps datter Ivanka.

– Jeg mener vennskap er viktigere enn politikk. Jeg vil aldri stille noen til ansvar for det foreldrene deres eller andre i familien måtte ha sagt eller gjort, sier hun i intervjuet.

Les også: Rand Paul trekker seg fra kampen om Det hvite hus

Lover bot og bedring for luksusoppussing

Trump tror debatten kostet ham seieren


Se DN Tv: Trump ikke utslått etter nederlaget i Iowa
Trump ikke utslått etter nederlaget i Iowa
Donald Trump har sitt første kampanjemøte i New Hampshire etter at han kom på andreplass i Iowa. Det var ikke et nederlag, bedyrer både Trump selv og velgerne DN har snakket med.
01:41
Publisert:

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.