Las Vegas, Nevada: Like før nattens tv-debatt mellom Hillary Clinton og Donald Trump, gikk Trumps valgkamporganisasjon «live» på Donald Trumps Facebook-side.

Mangemilliardærens 11,5 millioner følgere fikk se en programleder intervjue to gjester i pressesenteret i Las Vegas hvor debatten ble arrangert.

«Er du lei av den tendensiøse dekningen i mainstream-pressen (bedre kjent som Korrupte-Hillarys heiagjeng, følg med på min Facebook Live-sending», sto det på siden før sendingen begynte.

Trump vurderer å starte en tv-stasjon etter valget, ifølge flere medier.

Les om nattens debatt mellom Clinton og Trump: Trump nekter å si om han vil respektere valgnederlag

Trump-leiren skal ha vært i kontakt med profilerte finansfolk for å hente penger til en satsing, meldte Financial Times i forrige uke.

Trump ligger langt bak Hillary Clinton på de nasjonale meningsmålingene foran valget 8. november, men han har hatt et imponerende grep om seerne under valgkampen.

Steve Bannon, som til daglig leder den høyrevridde nettavisen Breitbart, er Trumps valgkampsjef. Han har ikke villet avvise ryktene.

- Trump er en entreprenør, sa Bannon nylig med et smil til CNN.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Se og hør replikkene: Slik argumenterte Trump i den siste presidentdebatten
Slik argumenterte Trump i den siste presidentdebatten med Hillary Clinton.
00:37
Publisert:

Trump: - Jeg vil holde dere på pinebenken
Trump ville ikke love å anerkjenne valgresultatet. - Det får vi se på når tiden kommer, sa Trump i den tredje og siste presidentduellen med demokratenes Hillary Clinton.
00:52
Publisert: