– Han er veldig fokusert. Han vet hva han må gjøre, sier Trumps kampanjesjef Paul Manafort til Fox News.

I en tale til velrenommerte Detroit Economic Club mandag vil Trump presentere sine ideer for den amerikanske økonomien. Ifølge Reuters kommer presidentkandidaten blant annet til å foreslå at barneomsorg skal gi skatteavdrag.

I tillegg vil han gå inn for sterkere vern av opphavsrett og kutt i selskapsskatten.

Clinton øker ledelsen

Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton har på de siste meningsmålingene økt forspranget i kampen om å bli USAs nye president. Utviklingen forklares med flere kontroversielle utspill fra Trump etter partiets landsmøte i juli.

Blant annet har forretningsmannen havnet i ordkrig med et muslimsk ektepar som sto på scenen under Demokratenes landsmøte. Ekteparet mistet sønnen da han tjenestegjorde som amerikansk soldat i Irak.

I tillegg skapte det forundring da Trump ba moren til en skrikende baby ta med seg barnet og forlate salen under et av sine valgkampmøter.

Les også: Solid ledelse for Clinton på meningsmålinger

 
Clinton: «45 grunner til at Trump ikke skal bli president»

Trump om Clinton: - På en måte er hun et monster  

– Dette isfjellet kan senke ham dnPlus  (DN+)

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.