Du husker kanskje The 5 Percent Community (T5PC)? Selskapet som lokket titusenvis av godtroende mennesker til å satse store summer for å oppnå en plass blant verdens fem prosent rikeste personer.

I 2004 sprakk boblen, eller rettere sagt: Pyramiden ramlet sammen - og medlemmene tapte alle pengene de hadde satset.

Nå er en ny superpyramide under oppbygging, skriver Finansavisen i dag.

Fortunelines heter det, og opplegget kan ifølge selskapets hjemmesider "gi mulighet til å utnytte ubegrensede muligheter til rikdom og frihet".

3 % avkastning hver dag!
Pyramiden er bygget opp flere pillarer: Salg av tilgang til et såkalt unikt valutahandelssystem og deleierskap i luksuseiendommer med elleville gevinstmuligheter og verving av nye medlemmer hvor man som belønnning rykker opp i hierarkiet.

Valutahandelssystemet har som mål å gi avkastning på tre prosent per dag. Lykkes man med det, kan de som går inn med penger se frem til en årlig avkastning på drøyt fire millioner prosent.

Kilder skal ha bekreftet overfor Finansavisen at bedrageridømte Jim Wolden, som etablerte T5PC i 2003, er en av bakmennene til det nye og raskt voksende pyramideselskapet.

Les også:
T5PC-topp har gått under jorden
Trusler mot T5PC-Wolden

Diskutér saken under.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.