Heller ikke onsdag morgen var det kø ved Smestadtunnelen i Oslo.

Vegtrafikksentralen opplyste i 7-tiden onsdag at trafikkflyten i Oslo er normal, uten hendelser.

Men oppfordringen gjelder fortsatt: La bilen stå.

Bilistene har tydeligvis fulgt rådet etter at Statens vegvesen gikk ut med en advarsel om at turen mellom Sinsen og Smestad vil ta fire timer dersom bilister ikke finner alternative reisemåter for strekningen på en snau mil.

To kjørefelt i Smestadtunnelen ble stengt mandag kveld.

Tirsdag var det til Statens vegvesens store glede mindre trafikk enn vanlig. De fryktet derimot at bilistene ville se på trafikkflyten som en mulighet til å sette seg bak rattet igjen onsdag.

Men i morgentimene onsdag var det like stille ved en av Oslos travleste tunneler som dagen før.

Smestadtunnelen på Ring 3 er den første av ti som skal oppgraderes i et større prosjekt i hovedstaden. De første tre ukene er det innsnevringer i begge retninger i tunnelen, før østgående løp stenges fullstendig i seks måneder.

 

Les også: - Visste ikke hvor priviligerte foreldrene mine var før jeg ble voksen

Her betaler du 6000 ekstra for én million kroner

Slik er boligprisene i mai

- Stadig flere med fire millioner kroner i lån(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.