Julie Brodtkorb sa mandag opp sin stilling som administrerende direktør i JKL med umiddelbar virkning for å bli med Erna Solberg til Statsministerens kontor (SMK), opplyser JKL i en pressemelding.

- Jeg er bedt om å slutte i JKL for å bli med Erna Solberg på SMK når regjeringen settes. Nå skal man først forhandle mellom de fire partiene, så det er mye som gjenstår, sier hun til Kampanje.

Hun forteller at hun ble spurt på torsdag i forrige uke, og at hun vil være involvert i regjeringsforhandlingene, men at hennes nye rolle foreløpig ikke er avklart.

- Det jeg vet er at jeg skal jobbe for Høyre, og for å være ryddig, så var det viktig at jeg gikk ut av jobben i JKL før jeg fikk innsikt i hva som foregår og hva som skal skje, slik at det ikke blir en blanding av roller, sier hun til nettstedet.

Brodtkorb har lang fartstid i Høyre og har jobbet nært med Erna Solberg tildligere. I 2001 ble hun ansatt i Høyres sekretariat på Stortinget, først som nærings- og finanspolitisk rådgiver (2001-2005), senere som sekretariatets nestleder (2005–2007) og kommunikasjonssjef (2007–2009).

En tid var hun også Erna Solbergs stabssjef/personlige rådgiver.

Les også:

<b>Norwegian ba 70 passasjerer forlate flyplassen</b>

<b>Nordmann vil bygge globalt motehus</b>

<b>Kunne spore stortingspolitikere i utlandet</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.