Kronikk: Sølvjubileum med bismak

Globalisering er blitt et fyord for mange. Men velger vi mer alenegang og egenproduksjon, velger vi også lavere vekst og velstand.

Hvor avhengige kan vi tillate oss å være av importert mat, medisiner, arbeidskraft og vareinnsats, spør Øystein Dørum i kronikken. Jarek Pieklik (fra venstre), Pavlo Bednavski , Åsmund Bjertnæs og Zbyszek Zawadski studerer potetavlingen på Bjertnæs' åker i 2017.
Hvor avhengige kan vi tillate oss å være av importert mat, medisiner, arbeidskraft og vareinnsats, spør Øystein Dørum i kronikken. Jarek Pieklik (fra venstre), Pavlo Bednavski , Åsmund Bjertnæs og Zbyszek Zawadski studerer potetavlingen på Bjertnæs' åker i 2017.Foto: Fartein Rudjord
Publisert 22. June 2020, kl. 10.35Oppdatert 22. June 2020, kl. 11.00