Siden 2007 har den terrorsiktede 32-åringen kun hatt en skattbar inntekt på 5.223 kroner, noe som gjør at politiet nå starter jakten på spor i utlandet, skriver Dagens Næringsliv.

I sitt manifest hevder mannen at han har overført penger til blant annet skatteparadiset Antigua, et land som lenge har vært regnet som et av de vanskeligste stedene for norsk politi og skattemyndigheter når det gjelder å få informasjon.

Men i midten av januar i år fikk Norge en avtale om utlevering av informasjon fra øystaten, og etter det Dagens Næringsliv kjenner til, skal Oslo-politiet nå ha sendt en rettsanmodning til skatteparadiset.

– Jeg ønsker ikke å kommentere anmodningene vi sender til andre land i denne fasen av saken, sier politiadvokat Christian Hatlo til avisen.

Tidligere har Skottland vært i søkelyset, og i sitt manifest hevder Breivik at han har kontoer i andre karibiske land, samt i land i Øst-Europa. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.