Man skulle kanskje tro at investor Øystein Stray Spetalen ikke ville ha noe mer med treverk og granbar å gjøre etter sin ulykksalige investering i Norske Skog.

Les også: - Dårligste investering noensinne og Eventyret som ble et mareritt

Men nylig kjøpt han seg 713.000 dekar skog- og utmark i sju kommuner, blant annet i Namdal.

Nå forteller Spetalen hvordan han har tenkt å gjøre dette til en bedre investering.

- Det vi først og fremst er ute etter, er å se på vannkraftpotensialet, og søke posisjoner der. Dernest må vi lage et bedre konsept der oppe rundt jakt og turisme, sier Spetalen til Adresseavisen, gjengitt i adressa.no.

Finansavisen har tidligere spekulert i at Spetalen har betalt rundt 100 millioner kroner for de enorme skogs- og fjellområdene. Øystein Stray Spetalen har planen klar for hvordan han best skal utnytte turistpotensialet.

- Poenget er å få tak i noen rike folk som kan bruke masse penger der oppe. Noen rike, tjukke jegere fra Oslo som kan ta med seg den styrtrike fetteren fra England og skyte noen elg. Det finnes mange tjukkaser som kan skyte noen elg. Med en kvote på 136 elg og 2000 ryper, er du garantert utbytte, sier han til Adresseavisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.