Tidligere i uken avslørte VG at kommunalminister og partileder i Senterpartiet, Liv Signe Navarsete har brukt over 40.000 kroner av det offentliges penger på å gå til zen-coaching hos Erik Møller.

Pengebruken har fått mye motbør flere kommentatorer har ment at Navarsete selv eller senterpartiet burde ta regningen for partilederens lederutviklingssamtaler.

Nå sier partiets generalsekretær Knut M. Olsen til VG at det er naturlig at partiet og Kommunaldepartementet tar et møte etter ferien der man drøfter om det var riktig at departementet og ikke partiet tok regningen. Til tross for at generalsekretæren åpner for det, er departementet klar for at Senterpartiet skal betale regningen.

- Nei, denne regningen er allerede betalt av Kommunal- og regionaldepartementet, sier Sissel Mossing, senior kommunikasjonsrådgiver i depratementet, i en epost til avisen.

Les også: Navarsete bruker 40.000 på zen-coaching
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.