North Atlantic Drilling, hvor Seadrill eier 74 prosent av aksjene, fikk et driftsresultat på -403 millioner dollar i fjerde kvartal 2014, sammenlignet med et resultat på 89 millioner dollar samme kvartal i fjor.

Det opplyser selskapet torsdag.

Nettoresultatet i kvartalet var -475 millioner dollar (48), mens totale kontraktsinntekter var 267 millioner dollar (271).

Selskapet skriver ned goodwill med 481 millioner dollar i fjerde kvartal.

North Atlantic Drilling venter ebitda i første kvartal 2015 på rundt 88 millioner dollar.

Selskapet hadde en økonomisk utnyttelse på sine rigger på 92 prosent i fjerde kvartal, som er under målsatte 95 prosent.

I første kvartal har de operasjonelle utfordringene fortsatt med 45 dager nedetid. Imidlertid har disse problemene nå blitt løst, og selskapet venter utnyttelse på linje med målet i resten av kvartalet. Videre opplyses det at «West Navigator» ventes å være uten kontakt i hele første kvartal.

Les også:

Rødt flagg i Seadrill

Fra Seadrill til DNB Markets

Seadrill skuffer på bunnlinjen  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.