Bedriftsforsamlingen i Statoil har torsdag valgt den tidligere Shell-toppen Jeroen van der Veer som nytt styremedlem, ifølge en melding.

Valget er gjort med virkning fra 18. mars 2016 og fram til det ordinære valget av aksjonærvalgte medlemmer til styret i 2017, opplyser Statoil.

Van der Veer er blant annet styreleder i ING Bank NV og Royal Philips Electronics og styremedlem i Boskalis Westminster Groep NV. Han ble valgt i henhold til valgkomiteens innstilling.

Følg markedet på DN Investor

Les også: Norges Bank: Flere utbygginger enn ventet kan bli satt i gang

Citi: - En krise er underveis. Den kommer nå

Boligprisene skal rett opp - med ett unntak (DN+)

Dersom den nye prognosen slår til skal oljeprisen opp 25 prosent - og deretter opp 20 prosent til
 

Se DNtv:

Ett skritt nærmere å bli USAs første kvinnelige president
Hillary Clinton talte for et jublende publikum etter at det var klart at hun vinner tre nye delstater i den demokratiske nominasjonskampen. Clinton har en klar ledelse til Bernie Sanders i forsøket på å bli nominert til høstens presidentvalg i USA.
00:49
Publisert:

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.