Dubai politiet har oppdatert garasjen sin. Sist vi skrev om fenomenet, dukket det opp en Ferrari FF og en Lamborghini Aventador med blålys på taket.

Les også: Sjekk denne politigarasjen!

Nå er garasjen utvidet med i hvert fall fire nye superbiler. Selvfølgelig må de ha en Nissan GT-R, som er en av de raskeste bilene på markedet. Med 550 hestekrefter går null til 100 km/t unna på under tre sekunder.

Les vår siste prøvekjøring av Nissan GT-R: Superbilens janusansikt

Men det stopper ikke der, bokstavelig talt. Også en Audi R8 har funnet plass i politigarasjen. Det er grunn til å tro at det er V10-versjonen med i hvert fall 525 hestekrefter det er snakk om.

Les vår test av Audi R8 V10 Plus: «En bil som det nesten er fornærmende å sette norske skilter på»

Også en Mercedes-Benz SL 63 AMG har fått plass i garasjen. Kreftene der er det heller ikke noe å si på. Med 537 hestekrefter kan man få nok av ørkenvind i håret med taket nede.

Rosinen i pølsen kommer også opprinnelig fra Mercedes. Men Dubai-politiet synes ikke AMG foredler Geländewagen nok. Derfor har de også skaffet seg en Brabus-modifisert versjon som skal yte 700 hestekrefter. Med betydelige terrengegenskaper, blir det definitivt ikke noe lettere å slippe unna i ørkenen.

Les test av Mercedes G 63 AMG: Bloddopet børstraktor

Nissan GT-R er en av de kjappeste bilene rundt den legendariske Nürburgring.
Nissan GT-R er en av de kjappeste bilene rundt den legendariske Nürburgring. (Foto: Dubai Police)
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.