De ansatte på Renewable Energy Corps. Herøya-fabrikk er innkalt til allmøte klokken 19 tirsdag, samme dag som styre møtes i forkant av selskapets kvartalspresentasjon.

Det skriver Telemarksavisa mandag kveld.

company:rec

- Jeg kan bekrefte at vi holder et allmøte tirsdag kveld klokken 19, sier direktør André Knüppel i REC på Herøya til avisen, men han ønsker ikke å spekulere utfallet av dagens styremøte.

- Jeg har ingen kommentar til hva som skjer der. Styret får ta sin beslutning, sier han.

Han bekrefter samtidig at produksjonen på Herøya har gått etter planen.

Produksjonen ved Herøya-fabrikken er allerede kraftig redusert. Mens det tidligere jobbet 750 personer på totalt fire produksjonslinjer på fabrikken er det i dag kun produksjon i en av linjene. Nå jobber i underkant av 200 ansatte på fabrikken, mens 170 er permittert.

I forbindelse med styremøtet i mars i år ble det besluttet at produksjonen ved linjen videreføres, men at selskapet må se betydelige kostnadsreduksjoner og prisoppgang fra dagens nivå for å forsvare videre drift

Les mer: Rec øker produksjonen på Herøya (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.