Songa Offshore fikk en ebitda på 64 millioner dollar i tredje kvartal 2015, mot 42 millioner dollar i samme periode forrige år.

Det opplyses i selskapets kvartalsrapport fredag.

Driftsresultatet ble -297 millioner dollar i perioden (13).

Selskapet har tatt en nedskrivning på 328 millioner dollar relatert til riggene «Songa Delta» , «Songa Dee» og «Songa Trym» etter at de har gjennomført nedskrivningstester av riggene.

Selskapet fikk et resultat før skatt på -314 millioner dollar (3), mens omsetningen var 100 millioner dollar (91).

Songa Offshore gjentar at de i forbindelse med voldgiftssaken med Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering (DSME) rundt Cat D-riggene, vil fortsette å forsvare sin posisjon «energisk». De gjentar også at DSME, etter deres syn, er ansvarlig for forsinkelsene.

Selskapet opplyser nå at de har mottatt juridisk tolkning fra advokatfirmaer i Norge og Storbritannia som støtter deres syn.

Les også: Minst 400 Statoil-ansatte mister jobben i Norge

Kahoot-gründerens «spektakulære flopp»

Tror på dobbel boligprisvekst i denne byen(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.