Det er ikke kjent nøyaktig hvor mange brukere som har mottatt advarselen, som ble sendt ut første gang fredag og er den første i sitt slag fra Twitter, melder AFP.

Den Canada-baserte gruppen Coldhak har lagt ut en kopi av advarselen den mottok.

– Vi advarer deg om at din Twitter-konto er en av en mindre gruppe kontoer som kan ha vært mål for statsstøttede aktører. Vi tror at disse aktørene (trolig tilknyttet en regjering) kan ha prøvd å få tak i informasjon som epostadresser, IP-adresser og/eller telefonnumre, heter det i meldingen fra Twitter.

Videre står det at det på nåværende tidspunkt ikke er noen bevis for at hackerne har fått tak i opplysninger, men selskapet gransker saken.

Les også: - Jeg har ingen gode venner lenger og jeg lager aldri mat

Dolphin vil begjære seg selv konkurs

Ferske boligtall: Det er solgt 18 prosent flere boliger i år

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

45 sivile drept i angrep nær Damskus:

45 sivile drept i angrep nær Damaskus
Disse bildene viser ødeleggelsene i Douma, en av flere opprørskontrollerte byer i nærheten av Syrias hovedstad Damaskus som ble angrepet søndag. Den syriske hæren skjøt raketter mot Douma, mens uidentifiserte fly slapp bomber over byen.
00:32
Publisert: