BBC har utmerket seg i bruken av meldingstjenesten WhatsApp, mener Online News Association.

Med hjelp av plattformen ga BBC sine følgere informasjon på engelsk og fransk om hvordan sykdommen ble spredd og hvor man kunne søke hjelp i rammede områder.

Kringkasteren ble tildelt prisen for bruken av en ny plattform til å formidle livreddende informasjon, heter det i begrunnelsen fra Online News Association, som har delt ut priser for digital- og nettjournalistikk siden 2000.

Over 11.000 mennesker i Vest-Afrika har mistet livet i løpet av det nyeste utbruddet av ebola, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO).

Utbruddet er det største siden blødningsfeberen første gang ble identifisert i Kongo i 1976. Guinea, Liberia og Sierra Leone er de hardest rammede landene.

Les også: - Det har vært en ekstrem ingeniørmangel - og den er ikke tettet ennå

Bedre enn bestselgerne

Går under to prosent

 

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Gode alternativer til vonde bestselgere:

Gode alternativer til vonde bestselgere
DNs vinjournalist gir deg de gode alternativene til Polets bestselgere – til nesten samme pris.
03:07
Publisert: