Regjeringspartiene og samarbeidspartiene møtes til et nytt forhandlingsmøte om statsbudsjettet for 2017 mandag ettermiddag.

De finanspolitiske talspersonene fra Høyre og Fremskrittspartiet møter sine kolleger i Venstre og KrF til et nytt forhandlingsmøte i statsrådssalen på Stortinget mandag klokken 13, får NTB opplyst fra Høyres stortingsgruppe.

De fire forhandlerne har ikke møttes siden torsdag, men har jobbet med sine prioriteringer hver for seg.

Striden om neste års forsvarsbudsjett er ikke løst, men de fire borgerlige partiene satte seg likevel mandag ned til en ny runde med budsjettforhandlinger.

– Jeg tror vi kommer til å snakke om forsvarsbudsjettet når vi får høre hva som kommer ut av de forhandlingene, sa Høyres finanspolitiske talsmann Svein Flåtten på vei inn til forhandlingsmøtet mandag ettermiddag.

På det tidspunktet var ikke regjeringspartiene enig med samarbeidspartiene Venstre og KrF om forsvarsbudsjettet for 2017.

Finanspolitikerne fra de fire partiene har ikke møttes siden sist torsdag.

– Vi har jobbet med det vi alltid jobber med – å se på hva slags tilbud vi etter hvert skal gi, og ikke minst hvilke inndekkinger det er mulig å finne. Det er alltid den verste jobben, sier Flåtten til NTB

Les også: USAs første kvinnelige justisminister er død

Telia kjøper Phonero for milliarder

  Kina har fått ny finansminister

Trump: – FBIs agenter vil ikke la Clinton slippe unna

Følg markedet med DN Investor

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Militsen har våpentrening før presidentvalget i USA
De trener på hvordan de skal forsvare seg dersom det blir kaos etter presidentvalget på tirsdag. Denne militsgruppa i delstaten Georgia i USA heier på Donald Trump, men frykter at Hillary Clinton vinner som følge av valgjuks.
01:25
Publisert:

- Vi her i Miami Gardens avgjør vanligvis om demokratene eller republikanerne vinner Florida
Sorte pastorer busser menigheten til stemmelokalene etter søndagsprekenen.
01:50
Publisert: