I målingen, som er gjort for Mail on Sunday, svarer 51 prosent de spurte at de vil ut av EU mens 49 prosent ønsker å forbli i unionen. Folk som ikke har gjort seg opp en mening, er da tatt bort.

Storbritannia skal etter planen stemme over sitt EU-medlemskap i 2017.

Selv om målingen er innenfor feilmarginen for lik oppslutning til begge sider, kan resultatet tyde på at synet på EU er i endring i Storbritannia. Den forrige sammenlignbare meningsmålingen fra juni/juli viste at 54 prosent fortsatt ville bli i EU mens 45 prosent ville ut.

Sist gang det flertall for å forlate unionen i den tilsvarende målingen var i november i fjor.

Statsminister David Cameron har sagt at han ønsker å gjennomføre en rekke reformer i Storbritannias forhold til EU innen valget. Han har uttalt at hvis han kan, så vil han kjempe for at Storbritannia forblir EU-medlem.

DNs valgportal: Hvilke politikertopp er du mest enig med?

Les også:

Har hentet 1,8 millioner til nytt norsk spill

Slakter norsk politikk  

Se DNtv: Ekslusivt: Møt mannen bak Popcorn Time

Ekslusivt: Møt mannen bak Popcorn Time
Federico Abad er mannen som skapte Popcorn Time, pirattjenesten som har fått filmindustrien i Hollywood til å skjelve. DN møtte mannen som hittil har valgt å være anonym i hjembyen Buenos Aires
02:47
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.