Det britiske opposisjonspartiet Labour får støtte fra 34 prosent av de spurte, 1 prosentpoeng mer enn De konservative, på en ny meningsmåling.

Det britiske arbeiderpartiet går dermed fram 5 prosentpoeng sammenlignet med en tilsvarende måling utført av Survation for avisa Daily Mirror i forrige uke. De konservatives oppslutning er uendret.

Samtidig faller oppslutningen for det britiske selvstendighetspartiet UKIP med 2 prosentpoeng til 16 prosent. De konservatives koalisjonspartner i regjeringen, Liberaldemokratene, faller 1 prosentpoeng til 9 prosent, skriver Daily Mirror fredag.

Labour fikk støtte fra 34 prosent av de spurte også i en annen måling utført av Panelbase nylig. De konservative fikk 32 prosent på denne målingen. På en annen måling offentliggjort torsdag ledet De konservative med 5 prosentpoeng over Labour.

De fleste målingene den siste tiden viser at ingen av de to store partiene klarer å sikre seg rent flertall i Parlamentet, og det er derfor ventet stor spenning rundt resultatet av valget som holdes 7. mai.

Les også: Sikkerhetsrådet holder krisemøte om Jemen
Kaller forslag om 10.000 syriske flyktninger useriøst
Sammenstøt under verdensutstilling i Milano (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.