Moneyning.com har listet opp fire gode grunner til å bytte jobb. Nikker du gjenkjennende til én eller flere av disse, kan det være på tide å komme seg videre i karrieren:

1) Du hater å gå på jobb hver dag.

Alle har gode og dårlige dager, ingen liker å gå på jobb hver eneste dag. Men hvis du virkelig gruer deg til å gå på jobben dag ut og dag inn, bør du tenke nøye gjennom situasjonen din. Er det virkelig dette du har lyst til å holde på med?

2) Du liker ikke verdiene som sjefen og kollegene dine har.

Hvis du stadig stiller spørsmål ved de verdiene folk på arbeidsplassen din har, kan det være et tegn på at du er på feil sted. Det er ikke sikkert at sjefen din gjør noe galt, men når du stusser ved prioriteringene hans eller hennes og de handlingene organisasjonen gjør, er det et faresignal.

3) Du skulle ønske du ble utfordret mer.

Noen mennesker foretrekker enkle arbeidsoppgaver: Gå på jobb, gjøre oppgavene sine - og så gå hjem. Andre krever mer, de vil bli utfordret hver dag. Da kan det være et problem hvis du føler at du ikke vokser i jobben din, og at du ikke utvikler deg videre. Kjeder du deg på jobb, bør du se deg om etter noe annet å gjøre.

4) Du føler deg som en outsider.

Skjønner du ikke humoren på arbeidsplassen? Er ikke kulturen noe for deg? Passer du ikke inn blant kollegene? Dét kan være en indikasjon på at du hører hjemme et annet sted. Alle ønsker å jobbe et sted hvor de trives og i et arbeidsmiljø de føler seg som en del av.

Les også: Dette sier de - dette mener de

Disse studentene gjør turbokarriere

Disse ordene må du droppe i CV-en (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.