Åkesson ble intervjuet av Skavlan i slutten av mars, og det var hans første offentlige opptreden etter at han ble sykmeldt på ubestemt tid i oktober i fjor.

Både i Norge og i Sverige fikk Skavlan både ros og kritikk for å ha vært tøff og pågående mot Åkesson. I Sverige klagde over 800 mennesker intervjuet inn for Granskningsnämden, mens over 3.000 klager ble sendt til Kringkastingsrådet her hjemme.

Den svenske Granskningsnämden konkluderer nå med at Skavlans intervju ikke stred mot kravene om upartiskhet og saklighet, melder Sveriges Television mandag.

Kringkastingsrådet kom ikke med en konklusjon da rådet behandlet saken i april, men Skavlan slapp å få en kritisk uttalelse fra rådet.

Les også:
- Når du får nei, nei og nei - da er det lett å miste motet
- Statoil er avhengig av norske leverandører
Dette lanserer Apple i kveld (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.