– Det er riktig tidspunkt med tanke på neste års landsmøte. Jeg har tenkt over dette en stund og er kommet til at det blir for mye for meg å gå på tå hev i tre nye år. Derfor gir jeg beskjed nå, sier Jämtin.

Jämtin tiltrådte som partisekretær i 2011, samtidig med at Håkan Juholt ble Socialdemokraternas leder. Hun ble valgt av landsmøtet og var ikke partiledelsens kandidat.

Socialdemokraternas partileder, statsminister Stefan Löfven, sier han vil savne Jämtin.

– Selv om jeg har forståelse for hennes beslutning, vil jeg savne henne i det daglige arbeidet. Jeg vet at jeg snakker for hele partiet når jeg uttrykker takknemlighet for det hun har utrettet i disse årene, heter det i en uttalelse fra Löfven.

Les også: Vil bygge flere små leiligheter i Oslo

Lokale brannvesen må låne liftkraner av private
 

AUF ber Ap skrinlegge oljeutredning av Lofoten

Se DNtv:
Se hvordan ID-eksperter sammenligner ansikter for å avsløre "impostere"
Impostere er mennesker som forsøker å ta seg inn i et land med id-dokumenter som ikke er deres egne. I fjor ble 44 avslørt i Norge, men det er grunn til å tro at det er store mørketall.
02:59
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.