Styret har utnevnt finansdirektør Øystein Soug til ny administrerende direktør. Det melder Targovax i en pressemelding onsdag morgen.

– Gunnar Gårdemyr har hatt en ledende rolle i å bygge og sette Targovax på kartet, og vi ønsker ham alt vel i fremtiden, sier Formann Jónas Einarsson i en pressemeldingen.

Gårdemyr tiltrådte posisjonen som administrerende direktør i januar 2015.

Finansdirektøren tar over stafettpinnen

Øystein Soug tiltrer som administrerende direktør med umiddelbar virkning. Targovax jobber nå med å finne en ny finansdirektør.

– Vi er glade over å kunne annonsere ansettelsen av Øystein Soug som ny administrerende direktør i Targovax. Han har spilt en viktig rolle som finansdirektør de senere årene. Blant annet ved å gjøre Targovax til en børsnotert selskap, sikre finansiering for utvikling av selskapets fremtidige og pågående prosjekter, sier Einarsson.

Soug har tidligere vært finansdirektør i farmasibedriften Algeta som ble kjøpt opp av Bayer i 2014. Han har også vært finansdirektør i Orklas russiske avdeling.

Targovax er et selskap med fokus på å utvikle og kommersialisere immunterapi rettet mot behandlingsresistente solide tumorer.

Selskapet ble børsnotert på Oslo Axess i juli i år.

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om stigende boligpriser, jublende aksjonærer i landets største bank og hvorfor det er glade dager for forbrukerbankene.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en mail!

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

Vinneren av firmabiltesten:

15 biler - én vinner
Dagens Næringsliv kårer Årets firmabil 2016. Her er vinneren.
01:36
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.