Ifølge Forbes.com skal 100.000 Facebook-aksjer auksjoneres bort på SharePost på torsdag, med bud som starter på 23 dollar per aksje. Ifølge nettstedet er det 77 prosent mer enn det en investor betalte for tre måneder siden. Prisen vil i så fall verdsette Facebook til 43 milliarder dollar.

Men akkurat hva Facebook er verdt er vanskelig å si, for selskapet er ikke notert på børsen, og selskapet jobber for å holde antallet aksjonærer under 500. Hvis de passerer dette antallet vil de måtte begynne å rapportere sine tall til amerikanske myndigheter.

Ukjent omsetning
Samtidig er det langt flere enn 500 som ønsker seg en del av Facebook-kaken, og dette løser mange ved å opprette egne fellesselskaper med ett eneste formål, nemlig å eie Facebook-aksjer, skriver Forbes. Inntil videre er det vanskelig å vite om Facebook faktisk når en omsetning på to milliarder dollar, slik det ble anslått i vår.

Les også: - Han har forandret måten vi lever på (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.