Teknologigiganten Apple har, ifølge Bloomberg, 100 designere som jobber hardt med å utvikle det endelige designet til klokkemobilen iWatch. Det nye konseptet skal ha de samme funksjonene som iPhone og iPad. Allerede i februar gikk administrerende direktør Tim Cook i Apple ut og bekreftet at selskapet arbeider med nye produkter og konsepter med iWatch i spissen.

Så langt er det ikke fastsatt hvilket design som skal brukes, men sannsynligheten er at valget vil lande på den italienske konseptdesigneren Federico Ciccareses modell, skriver Techradar.

Har laget prototype
«Vi har allerede laget to prototyper, en hvit og en svart for å sikre at produktet fungerer», skriver Ciccarese på sine sider. Prototypene kan brukes og designeren jobber nå med testing.

Klokketelefonen skal lanseres med operativsystemet iOS7, som er Apples nyeste system.

Ikke alene
Også konkurrenten Samsung har sagt at de jobber med å utvikle et lignende konsept, men har foreløpig ikke publisert noen konkrete planer, ifølge Bloomberg.

Per dags dato har ingen av produsentene kommet med noen lanseringsdato, men Apple har sagt at første modellen etter all sannsynlighet vil bli lansert allerede neste år, skriver Techradar og Cnet.

Les også:
Instagram-tabbe førte til tidenes våpenbeslag i New York
Apple godkjente ondsinnet app
Sliter med å selge (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.