Konklusjonen var likevel at det ikke var for risikabelt, sier Norvik til Finansavisen.

Telenor-aksjen falt 3-4 prosent torsdag etter at indisk høyesterett kansellerte 122 mobillisenser, 22 av dem tilhørende Telenors datterselskap Uninor . Begrunnelsen er at det skal ha vært korrupsjon involvert da lisensene ble delt ut i 2008.

Finansavisen skriver i dag, basert på en skjult kilde, at store utenlandske aksjonærer fra USA og England fortalte styret og ledelsen i Telenor i klare ordelag at det var en mistanke om at Unitech hadde fått lisensene altfor billig.

Styreleder Harald Norvik avviser overfor avisen at han skal ha fått brev fra aksjonærer med klare advarsler om korrupsjon knyttet til lisensene.

- Jeg fikk ikke slike brev, men vi var kjent med beskyldningene om korrupsjon og gjorde masse undersøkelser knyttet opp til dette. Men vi vurderte ikke at det var risikabelt i den forstand, sier han.

Les også:
Handelsbanken om Telenors India-satsing: «Prosjektet fra helvete»

Telenor vil ha India-hjelp fra regjeringen

- Det viktigste er om Telenor trekker seg ut (Artikkel fra november 2010)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.