Uttalelsen ble gitt søndag samtidig som ledere fra verdens 20 mektigste land samlet seg til G20-toppmøte i Antalya i Tyrkia.

Tidligere sa Russlands viseutenriksminister Sergej Riabkov at det under Syria-samtalene i Wien lørdag kom signaler om at verdens land er i ferd med å få en større forståelse for at kampen mot terror må gjøres i fellesskap. Han sa samtidig at det ikke er kommet noe gjennombrudd når det gjelder meningene om hvordan kampen bør foregå.

I Syria har USA og Russland ulike strategier for hvordan Den islamske staten (IS) skal bekjempes. USA bomber IS-mål, samtidig som de har alliert seg med mer moderate opprørsgrupper som kjemper mot Assad-regimet

Russland har på sin side gått inn i krigen på Assad-regimets side, og har bombet stillingene til en rekke opprørsgrupper, også de som støttes av USA.

 

Les også:- Beliggenhet er ekstremt viktig

Det store sprøytemiddelslaget

Kastet ut fra ny bloggpris

 

Se også:

- Det er helt ubeskrivelig:

- Det er helt ubeskrivelig
Journalist Ole Erik Klokeide forteller om den dramatiske kvelden og natten
01:45
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.