Den andre selvmordsbomberen som deltok under angrepet mot fotballstadionet i Paris forrige fredag, er identifisert, opplyser fransk påtalemyndighet.

Mannen kom til Frankrike via Hellas i oktober.

Tidligere er Bilal Hadfi (20), navngitt som en av selvmordsbomberne ved Stade de France. Den andre mannen er tidligere blitt identifisert som en syrer, men man antok raskt at passet som han hadde på seg, var falskt.

Ifølge påtalemyndigheten i Paris er fingeravtrykkene til begge som deltok under angrepet mot fotballstadionet, blitt registrert i Hellas 3. oktober.

Politiet mener ni personer gjennomførte terrorangrepet i Paris mot fotballstadionet Stade de France, konsertstedet Bataclan og flere kafeer. Sju av angriperne ble drept i angrepene. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Nordmenn best i verden på økonomi

Vil kjøpe Oslo City for 3,3 milliarder

Han sendte tyske renter ned til det laveste nivået noensinne

Se DNTV: Slik ble Bataclan-terroristen identifisert

Slik ble Bataclan-terroristen identifisert
Slik gikk fransk politi frem da de fant en bit av en finger på konsertstedet Bataclan i Paris – og lyktes å identifisere den antatte gjerningsmannen Omar Ismail Mostefai.
02:08
Publisert: