Det er ni menn og tre kvinner som er blitt tatt inn til avhør, skriver den franske avisen Le Monde. Politiet mistenker at de har gått til anskaffelse av våpen og kjøretøy til bruk i angrepet.

Ifølge politikilder har etterforskerne fulgt en rekke personer de siste dagene etter grundige undersøkelser av omgangskretsene til Kouachi-brødrene og Amedy Coulibaly, som sto bak henholdsvis angrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo og drapet på en politikvinne og fire jøder.

Etterforskerne leter særlig etter bilen til Coulibalys kjæreste, Hayat Boumeddiene. Hun er ettersøkt og har trolig reist til Syria.

Fransk politi har siden terrorangrepene i Paris jaktet på mulige medhjelpere etter angrepene som kostet 17 mennesker livet mellom 7. og 9. januar. Alle de tre gjerningsmennene ble drept av politiet.

Les også:
DNB venter fall i boligprisene: Dette er de skumle triggerne i boligmarkedet

Schlumberger kutter 9.000 jobber
Ikke billigere billetter (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.