Tesla-sjef Elon Musk har fått flere kritiske bemerkninger etter at det onsdag ble kjent at finansmannen Stewart Alsop har blitt nektet sin bestilte Tesla.

Musk viker imidlertid ikke, og er forundret over alt oppstyret, fremgår det av en melding på Twitter.

"Det må være en treg nyhetsdag dersom det å nekte service til en superuhøflig (super rude) kunde får såpass mye oppmerksomhet", skriver Musk på sin Twitter-konto.

Stewart, en såkornsinvestor i it-mekkaet Silicon Valley, kritiserte Musk direkte i et innlegg på Twitter og på sin blogg for to dager siden.

Investoren skriver der at Musk burde skamme seg på grunn av glippene i forbindelse med lanseringsarrangementet til suven Model X, som han mener var overfylt, forsinket, og der han ikke likte maten som ble servert.

(saken fortsetter under videoen)

Se Model X-lanseringen på DN Tv:
Se Tesla Model X
I skrivende stund lanserer elbilprodusenten Tesla og Musk selskapets seneste modell, SUVen Tesla Model X.
02:08
Publisert:
 

I blogginnlegget fremgår det også at Stewart har fått sin Model X-bestilling kansellert. Det får enkelte til å trekke paralleller til Apple-gründer Steve Jobs.

"Vel , dette sikrer at ingen som er invitert til et Tesla-arrangement, eller som ønsker å være kunde, vil kritisere noe offentlig. Svært så Steve Jobs-aktig!, heter det i en av kommentarene på Stewarts innlegg.

Stewart kritiserte først lanseringsarrangementet på sin blogg i september ifjor. Der fremgår det at han mener Musk øyeblikkelig burde ha unnskyldt den kraftige forsinkelsen overfor de fremmøtte. Arrangementet, som skulle starte klokken 19.00 lokal tid, ble nær to timer forsinket og kom først i gang klokken 20.50.

Les også: Nektes å kjøpe Tesla dnPlus (DN+)

Mercedes kutter prisen

Nå er dette Norges tredje mest solgte bilmerke
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DN Tv: Den minste Porsche 911-motoren har aldri vært kraftigere: - Hurra, hurra!
- Hurra, hurra!
Nå kommer Porsche 911 med turbo som standard. DN har kjørt den.
01:39
Publisert: