– Jeg ønsker å skildre bandet så ærlig som mulig, og da hører både opp- og nedturer med. Min største ambisjon er imidlertid å lære noe om bandet som ikke allerede har vært skildret andre steder, sier Robsahm til Dagbladet.

Avisen har fått kjennskap til filmplanene gjennom en tilskuddssøknad sendt til Norsk filminstitutt av produksjonsselskapet Motlys.

Bandet har sagt ja til å bidra til dokumentaren, og regissøren skal følge bandet så mye som mulig i tiden framover. I tillegg skal han lene seg på historisk materiale.

Det er første gang at det lages en dokumentar om bandet. A-has manager, Harald Wiik, sier de takker nei til «veldig, veldig» mange henvendelser, også av filmtypen, men at dette prosjektet føltes rett. (©NTB)

Les også:

Clinton i forsvarsposisjon i tv-debatt

Nettene blir varmere enn dagene

Asia i dag: - Kina har troverdighetsproblem

 

Se også på DNtv: Selger luksusbåter til nordmenn

Selger luksusbåter til nordmenn
Men det er få av båtene som ender opp langs Norges kyst. De fleste vil ha dem levert til feriestedet ved Middelhavet.
01:24
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.