I september ifjor ble det fullt brudd mellom Tor Olav Trøim (51) og John Fredriksen etter 19 års kompaniskap. Allerede noen måneder før ble det klart at Trøim skulle ha en friere rolle mot Fredriksen enn tidligere og at han fikk med seg aksjer verdt 1,6 milliarder kroner.

Økonomisk har Trøim sittet på den gylne gren i mange år.

I 2011 kjøpte han et gigantisk hus i Miami i USA til Celina Midelfart (41) og deres da kommende barn.

Miami-palasset som ligger rett ved havet på den menneskeskapte øya Hibiscus Island er på 743 kvadratmeter, har åtte soverom, ni bad og et 24 meter langt basseng.

Men akkurat nå er idyllen truet.

Hushjelpen Saasha Rodriguez som jobbet i huset da Trøim og Midelfart flyttet inn har saksøkt paret for brudd på den amerikanske arbeidsmiljøloven med begrunnelse at hun ikke fikk betalt for alle timene hun jobbet og at hun ble usaklig oppsagt, skriver Dagbladet.

Dypt frustrerte

Hushjelpen krever rundt 2,2 millioner kroner i tap og erstatning. Før helgen kom ifølge avisen også et krav om at Trøim, Midelfart og deres medarbeidere pålegges rettslig forbud mot å oppsøke henne.

Paret sier til Dagbladet at de er dypt frustrerte over å være fanget i en bitter strid i det amerikanske rettsvesenet.

- Stevningen har ingen reell substans. Miss Rodriguez var fullt ut betalt for tiden hun arbeidet, og alle hennes påstander er tilbakevist. Det er spesielt å bli saksøkt av en person som krever kompensasjon for arbeid hun angivelig har utført lenge før huset ble kjøpt, og før jeg overhodet hadde møtt henne, sier Trøim til avisen.

Tross flere henvendelser har hverken Rodriguez eller hennes advokat ønsket å kommentere saken overfor Dagbladet.

 

Les også: Investerer i middager

 
Søstrene tømmer selskapet

Kjøpte drømmebolig til 70 millioner kroner  

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.