Fra 29. oktober til 7. november er det stengt mellom Drammen og Stokke, og fra 7. november til 28. november er det stengt mellom Drammen og Tønsberg.

Årsaken er at dobbeltsporprosjektet Holm-Nykirke trenger denne tiden til å koble sammen den nye parsellen med den eksisterende banen, gjøre ferdig inngangspartiet til stasjonshallen og teste alle systemer.

Samtidig som Jernbaneverket varsler om fire ukers stans på Vestfoldbanen, pågår lokførerstreiken for fullt. Dette fører til økt trykk på Ruters busstilbud i Oslo, som sier de har ikke anledning til å sette opp flere busser.

– Ruter er ikke en del av streiken, så vi kjører ordinær trafikk og da er det klart at det blir fullere busser, sier Gro Janborg, kommunikasjonssjef i Ruter, til Nettavisen.

Også tirsdag ble flere passasjerer stående igjen på holdeplassen fordi bussene var overfylte, ifølge avisa.

Les også: Facebook skal møte kulturministeren

  Ratingbyrå: – Elbilene truer oljenæringen

Lerum flytter fra Sogndal (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Det er ikke bare store penger
Bli med demokraten Jim Thompson når han er ute og engasjerer velgere i et afroamerikansk nabolag i byen Rock Hill,
01:45
Publisert: