- «Superkroppen» er det dere aviser som har skapt. Men den finnes, ha ha. Tidligere trente jeg ti ganger i uken med treneren min. Nå blir det fem-seks treninger. Det har blitt en besettelse, sier han ifølge Expressen.se.

Den 48-årige svenske skuespilleren er aktuell med andre film som agenten Carl Hamilton (basert på Jan Guillous bøker) og Persbrandt viser frem en svært veltrent kropp. Han har trent med både amerikanske Navy Seals og lignende militære avdelinger i Sverige for hovedrollen i de tre filmene.

- Jeg har ikke behov for å vise fram en trent kropp, men det er bra for filmen at publikum ser at det virkelig er meg som gjør scenene - omtrent som man ser at det alltid er Tom Cruise selv som gjør stuntene i "Mission: Impossible "-filmene, sa han til expressen før den første filmen.

Nå er han altså blitt hektet på å trene og får skryt av regissøren Tobias Falk.

- Mange skuespillere forventer å bli servert en løsning uten å ta ansvar selv. Mikael jobber så utrolig hardt, og det er veldig gøy, sier han.

Les flere saker på DN Aktiv(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.