22. november i fjor leverte en kvinne inn et varsel mot en TV 2-topp etter oppfordring fra mediehusets varselgruppe. Fire måneder senere fikk hun informasjon om at varslingsgruppen innstilte sine undersøkelser fordi den anklagede hadde bestemt seg for å gå av med pensjon til høsten. I mellomtiden vil han arbeide hjemmefra, men vil ha tilgang til møterom i kontorlokalene ved behov, skriver avisen.

Sarah Willand, organisasjonsdirektør og medlem av den nedsatte varslergruppen, vil ikke svare på om det er sammenheng mellom avgangen og anklagene mot ham.

Ord mot ord

Hun sier at han jobber med enkeltprosjekter fram til hans avgang, og at det derfor er naturlig at han ikke tilbringer mye tid i kontorlokalene.

Varselet gikk ut på at kvinnen etter en fest for flere år siden ble dratt inn i mørket, presset mot en vegg og forsøkt kysset. Kvinnen ba sin kollega om å gi seg, noe han også gjorde. Fra varslingsgruppen legges det vekt på at det er ord mot ord, siden det ikke var noen vitner til hendelsen.

Avisen har også vært i kontakt med en kvinne som så sent som i første halvår i fjor klaget på mannens oppførsel under et jobbarrangement.(Vilkår)

Sånn lager du kake i bilen
02:04
Publisert: