Amerikansk politi har pågrepet en mann som er mistenkt for å ha planlagt å kidnappe en av president Barack Obamas to hunder.

Mannen, som kommer fra North Dakota, skal ha planlagt å stjele enten Bo eller Sunny, som Obamas hunder heter.

Den amerikanske presidentfamiliens to hunder, Bo (t.v.) og Bunny, her på sørsiden av Det hvite hus i 2013. Foto: Reuters/Pete Souza
Den amerikanske presidentfamiliens to hunder, Bo (t.v.) og Bunny, her på sørsiden av Det hvite hus i 2013. Foto: Reuters/Pete Souza (Foto: Reuters)

Politiet i Washington fant et gevær, en pistol og en machete i mannens bil, ifølge BBC. Han er siktet for brudd på våpenloven.

Under pågripelsen skal mannen ha hevdet overfor politiet at han er sønn av tidligere president John K. Kennedy og den legendariske skuespillerinnen Marilyn Monroe, og at han tar sikte på å stille til presidentvalg.

Les også:
Flytoget taper kunder til NSB



 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.