Fiorina (63) kom med kunngjøringen på sin Facebook-side. Den tidligere toppsjefen i datafirmaet Hewlett-Packard var eneste kvinne i feltet av kandidater som ønsket å stille til valg for Republikanerne.

– Selv om jeg avslutter min valgkamp i dag, vil jeg fortsette å reise rundt i dette landet og kjempe for de amerikanerne som nekter å godta tingenes tilstand og et status quo som ikke lenger fungerer for dem, skriver Fiorina i sin Facebook-melding.

Fiorina endte nest sist i nominasjonsvalget i New Hampshire.

En av de sentrale medarbeiderne til New Jersey-guvernør Chris Christie (53) opplyser til Reuters at han også gir seg. Christie endte på sjetteplass i New Hampshire. (©NTB)

Følg markedene i DN Investor

Les også:
Asia i dag: - Fanget i en dødsspiral  
Torkjel (26) kan bli den yngste nordmannen som bestiger det høyeste fjellet på hvert kontinent. Dét skal gi karrieren hans en kickstart
Swedbank-sjefen sparket

DNtv:

Vil bli verdens beste hundekjører
16 hunder, 50 minusgrader og en ensom vei mot toppen. Amund Kokkvoll ofrer både venner og skolegang for å nå målet om å bli verdens beste hundekjører.
02:57
Publisert:

Vil forene verdens Mac- og pc-brukere
I DNs pitchekonkurranse denne uken møter du Arne Peder Blix fra Friend Software Labs.
01:01
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.