President Donald J. Trump har en pågående kjekling med skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger.

Kort tid etter at Trump ble president, kritiserte han Schwarzenegger for at det hadde gått dårlig med tv-serien The Apprentice etter at muskelbunten overtok.

Schwarzenegger kontret med at de to kanskje kunne bytte jobber.

«You got swamped»

De siste dagene har Trump gjort det dårlig på meningsmålingene. Andelen som mener han gjør en god jobb som president, er nå godt ned på 30-tallet.

Det har Schwarzenegger også lagt merke til, skriver blant annet nettstedet Mashable. I en video lagt ut på Twitter tirsdag morgen, sier han følgende:

– Åh, Donald – meningsmålingene er kommet, og du er «swamped» (oversvømt, red.anm.). Wow, nå er du på 30-tallet? fortsetter Schwarzenegger.

Promoterer skoleprogram

Bruken av uttrykket «swamped» spiller sannsynligvis på Trumps snakk om å «drain the swamp», i betydningen at han skulle rydde opp i den politiske eliten i Washington.

Schwarzenegger går deretter over til å spørre om hvem som har gitt ham råd, før han oppfordrer Trump om å besøke en skole utenfor Washington som deltar i et program han selv har bidratt til for å hjelpe fattige barn.

Trump får kritikk av den tidligere California-guvernøren for å ha lagt frem et budsjettforslag som vil kutte i midlene til organisasjoner som gir barna tilbud etter skoletid.

– Det er ikke det man kaller å «Make America Great Again», sier Schwarzenegger om budsjettkuttene.(Vilkår)

Porsche med plass
Porsche kommer med en Sport Turismo variant av Panamera som kombinerer tøff design med god plass.
00:47
Publisert: