En mann bærer eiendelene sine gjennom ruinene av en moské etter jordskjelvet som rammet øya Lombok i Indonesia.
En mann bærer eiendelene sine gjennom ruinene av en moské etter jordskjelvet som rammet øya Lombok i Indonesia. (Foto: Beawiharta Beawiharta / Reuters / NTB Scanpix)
Redningsarbeidere lette mandag etter ofre for jordskjelvet i Indonesia. Bildet viser en moské på den nordlige delen av Lombok-øya i Indonesia, et av stedene som er blitt hardest rammet av jordskjelvene.
Redningsarbeidere lette mandag etter ofre for jordskjelvet i Indonesia. Bildet viser en moské på den nordlige delen av Lombok-øya i Indonesia, et av stedene som er blitt hardest rammet av jordskjelvene. (Foto: Tatan Syuflana / AP / NTB Scanpix)
En mann henter beholdere med gass til matlaging fra ruinene til svigerbroren sin i Pemenang i Indonesia. Dødstallet fra et jordskjelv med en styrke på 6.9 er fremdeles usikkert. Ulike etater oppgir tall mellom 200 og 400.
En mann henter beholdere med gass til matlaging fra ruinene til svigerbroren sin i Pemenang i Indonesia. Dødstallet fra et jordskjelv med en styrke på 6.9 er fremdeles usikkert. Ulike etater oppgir tall mellom 200 og 400. (Foto: Adek Berry / AFP / NTB Scanpix)
Utenlandske turister passerer raserte bygninger etter jordskjelvet i Pemenang på Lombok. Nesten 160.000 mennesker er blitt hjemløse som følge av søndagens skjelv, og tusenvis av turister har forlatt Lombok og naboøyene de siste dagene av frykt for nye skjelv.
Utenlandske turister passerer raserte bygninger etter jordskjelvet i Pemenang på Lombok. Nesten 160.000 mennesker er blitt hjemløse som følge av søndagens skjelv, og tusenvis av turister har forlatt Lombok og naboøyene de siste dagene av frykt for nye skjelv. (Foto: Antara Foto Agency / Reuters / NTB Scanpix)
Båter ankommer en overfylt strand for å evakuere mennesker fra den jordskjelvrammede øya Gili Trawangan. Mer enn 350 etterskjelv er blitt registrert siden søndagens skjelv med en styrke på 6,9 på Richters skala.
Båter ankommer en overfylt strand for å evakuere mennesker fra den jordskjelvrammede øya Gili Trawangan. Mer enn 350 etterskjelv er blitt registrert siden søndagens skjelv med en styrke på 6,9 på Richters skala. (Foto: Melissa Delport via sosiale medier / Reuters / NTB Scanpix)
En mann hjelper en hest om bord båten sin for å transportere den til fastlandet etter søndagens jordskjelv på øya Gili Trawangan i Indonesia.
En mann hjelper en hest om bord båten sin for å transportere den til fastlandet etter søndagens jordskjelv på øya Gili Trawangan i Indonesia. (Foto: Antara Foto Agency / Zabur Karuru via Reuters/ NTB Scanpix)
En bil passerer en revne i en vei i Kayangan-distriktet, tre dager etter et jordskjelv rammet området. Rundt 160.000 mennesker ble hjemløse fra det dødelige skjelvet, og må ty til midlertidig ly, og mangler mat.
En bil passerer en revne i en vei i Kayangan-distriktet, tre dager etter et jordskjelv rammet området. Rundt 160.000 mennesker ble hjemløse fra det dødelige skjelvet, og må ty til midlertidig ly, og mangler mat. (Foto: Sonny Tumbelaka / AFP / NTB Scanpix)
En kollapset moské i solnedgangen tre dager etter et jordskjelv rammet Lombok. Mange tusen mennesker er hjemløse som følge av katastrofen, og har hverken mat, medisin eller rent vann.
En kollapset moské i solnedgangen tre dager etter et jordskjelv rammet Lombok. Mange tusen mennesker er hjemløse som følge av katastrofen, og har hverken mat, medisin eller rent vann. (Foto: Sonny Tumbelaka / AFP / NTB Scanpix)
Kvinner er bøyd i bønn inne i et telt i et av områdene satt opp for å gi ly til de mange hjemløse fra torsdagens jordskjelv i Indonesia. Etterskjelvet ble målt til 6,2.
Kvinner er bøyd i bønn inne i et telt i et av områdene satt opp for å gi ly til de mange hjemløse fra torsdagens jordskjelv i Indonesia. Etterskjelvet ble målt til 6,2. (Foto: Firdia Lisnawati / AP / NTB Scanpix)
En kvinne lager seg frokost i en av flyktningleirene som er satt opp på øya Lombok etter jordskjelvene.
En kvinne lager seg frokost i en av flyktningleirene som er satt opp på øya Lombok etter jordskjelvene. (Foto: Beawiharta / Reuters / NTB Scanpix)
En lege pleier et jordskjelvoffer på et midlertidig sykehus satt opp på Lombok-øya.
En lege pleier et jordskjelvoffer på et midlertidig sykehus satt opp på Lombok-øya. (Foto: Fauzy Chaniago / AP / NTB Scanpix)
En mann sitter ved siden av liket til et familiemedlem som døde i et av jordskjelvene som har rammet Indonesia denne uken.
En mann sitter ved siden av liket til et familiemedlem som døde i et av jordskjelvene som har rammet Indonesia denne uken. (Foto: Ahmad Subaidi / Antara Foto / Reuters / NTB Scanpix)
En kvinne ber nær teltet hun har fått tildelt av redningsmannskap på øya Lombok etter søndagens jordskjelv.
En kvinne ber nær teltet hun har fått tildelt av redningsmannskap på øya Lombok etter søndagens jordskjelv. (Foto: Beawiharta / Reuters / NTB Scanpix)
Leiebåter for turister er strandet etter flere jordskjelv har rammet havnen Teluk Nare på øya Lombok. To dødelige skjelv på den indonesiske øya har fått katastrofale følger for turismen i området, om er blitt påført massive kostnader etter titusener av hjem og bedrifter er blitt ødelagt.
Leiebåter for turister er strandet etter flere jordskjelv har rammet havnen Teluk Nare på øya Lombok. To dødelige skjelv på den indonesiske øya har fått katastrofale følger for turismen i området, om er blitt påført massive kostnader etter titusener av hjem og bedrifter er blitt ødelagt. (Foto: Sonny Tumbelaka / AFP / NTB Scanpix)
Begravelse av et offer for jordskjelvet i Tanjung, nordlige Lombok.
Begravelse av et offer for jordskjelvet i Tanjung, nordlige Lombok. (Foto: SONNY TUMBELAKA/AFP/NTB scanpix)