Opplysninger om sluttpakken ble mandag gjort kjent som en del av aksjonærenes søksmål mot teknologigiganten. Singhal fikk to ganger utbetalt 15 millioner dollar og minst 5 millioner dollar som en del av en separasjonsavtale.

Singhal skal ha befølt en kvinnelig Google-ansatt, har tre kilder tidligere uttalt til New York Times. En Google-gransking konkluderte med at kvinnens anklager er troverdige. Singhal benektet anklagene.

Hardere linje

I 2017 uttalte han til nyhetsbyrået AP at han aldri har blitt anklaget for trakassering og at han selv valgte å forlate Google.

Google sier de er kjent med opplysningene i søksmålet, og at de har gjort endringer for å føre en hardere linje mot seksuell trakassering.

Aksjonærene som fører søksmålet, framholder at styret i Googles morselskap Alphabet har en plikt til å beskytte selskapets medlemmer og aksjonærer mot risiko og omdømmetap. I stedet har styret utbetalt store sluttpakker til mannlige topper som er anklaget for upassende oppførsel, noe som har medført omdømmetap for selskapet, ifølge aksjonærene.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Derfor fremstår det britiske parlamentet som et komplett galehus
Beina på bordet. Buing, skriking og hoing. Og noen røde streker på gulvet. DNs kommentator forklarer hvordan det ble sånn.
03:42
Publisert: