Meldingen om nekten kommer etter at milliardær og eieren av Bloomberg News, Michael Bloomberg, kastet seg inn i neste års valgkamp mot Trump.

Det er Trumps kampanjeleder Brad Parscale som opplyser til flere amerikanske medier at Bloomberg journalister ikke vil få innvilget søknader om akkreditering.

Beslutningen kommer etter at Bloomberg News sa de ikke ville granske sin egen eier eller hans rivaler i demokratiske partiet, men at det ville opprettholde sin kritiske gransking av Trump-administrasjonen.

– Vant til urettferdig rapportering

– I president Trumps valgapparat er vi vant til urettferdig rapportering, men de fleste nyhetsredaksjonene går ikke så tydelig ut med sine standpunkter offentlig, sier Parscale, ifølge New York Times.

Redaktør John Micklethwait i Bloomberg sier beskyldningene fra Trump-leiren ikke kunne vært fjernere fra sannheten.

– Vi har dekket Donald Trump rettferdig og upartisk siden han stilte som kandidat i 2015 og vil fortsette med det til tross for de restriksjonene vi blir pålagt av hans valgkampstab, sier Micklethwait.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.