World Low Cost Airlines Congress har nominert seks flyselskaper til kategorien beste lavprisselskap:
AirBaltic, Tiger, AirAsia, Ryanair, Spicejet og Air Arabia.

Både AirBaltic og Ryanair har ruter til og fra Norge, og AirBaltic-president Bertolt Flick legger ikke skjul på at lavprisflyselskapet er strålende fornøyd med å bli nominert.

- Vellykket rekonstruering og fokusert forvaltning av flyselskapet har gitt AirBaltic internasjonale utmerkelser for sine resultater som et nettverksselskap. AirBaltics nominasjon i toppskiktet av lavprisselskapene er en anerkjennelse for vår lavprisstruktur og rimelige billetter til passasjerene, sier han i en pressemelding.

Lavprisflyselskapene ekspanderer kraftig og er i ferd med å overta store deler av flymarkedet - ikke bare i Europa.

Forrige helg ga DN.no deg oversikten over lavprisselskapene: Fly billig over hele verden

Verre er det for de tradisjonelle gigantene i bransjen: SAS er verst i verden

AirBaltic har også tidligere mottatt tittelen Airline of the Year 2009/2010 (Gold Award) fra ERA (European Regions Airline Association). AirBaltic ble også vinneren av Air Transport World Phoenix Award 2010.

Les også: Spår pilot-rush

Roser servicen hos billigflyselskapene (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.