Nå saksøker han Crew Gold for minst 50 millioner kroner, skriver Finansavisen.

Vestrum vil ikke kommentere beløpet, men det skal være snakk om 5-8 millioner pund, eller rundt 50-80 millioner kroner. Saken skal opp i engelsk rett.

Det var i slutten av august ifjor at gullselskapet sendte ut en børsmelding om at administrerende direktør Vestrum ville tre av.

Les:
Fikk sparken - får 22 mill.

- Skjebnens ironi
I en artikkel i Dagens Næringsliv i juni sa nåværende styreleder og største eier, Jens Ulltveit-Moe, at sluttpakken var ufortjent. Han kalte det "skjebnens ironi, at noen får utbetalt slike summer når de får sparken".

Ulltveit-Moes uttalelser satte sinnene i kok hos Vestrum, som skrev et tilsvar til DN i etterkant, hvor han hevdet at styrelederen har begått et alvorlig avtalebrudd ved å kommentere fratredelsen.

Først ville han ha et forlik med Crew Gold, men det ble avvist. Nå vil imidlertid Vestrum ta saken til retten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.